Pri delu preživimo velik del odraslega življenja. Raziskave pa kažejo, da kar okoli 75% ljudi na delovnem mestu ni srečnih in zavzetih.

Zato je še posebej pomembno, da nas delo izpolnjuje, da v njem uživamo in da sreča pri delu postane način življenja. Za posameznike, ekipe, organizacije in družbo.

Pri tem vas lahko podpremo. Skupaj gradimo srečne odnose ter soustvarjamo pozitivne ekipe.

Managerji delovne sreče

izobraževanja, uvajanje funkcije v organizaciji in postavljanje strateških ekip za delovno srečo.

Rent-a-CHO

za bolj srečno, spodbudno in pozitivno delovno okolje.

Merjenje delovne sreče

da ugotovimo kje se nahajamo in kako daleč smo v svojih prizadevanjih.

Znamka delodajalca in odlična izkušnja zaposlenih

Interno komuniciranje

Delavnice za

izobraževalne institucije

Vsaka organizacija ima svoje značilnosti in za srečo pri delu ni enotnega recepta. Zato se pred izvedbo z vami povežemo in pogovorimo ter vse naše aktivnosti prilagodimo vašim izzivom, potrebam in viziji drugačne prihodnosti.

Vse naše storitve so na voljo v “on-line” izvedbi. Predavanja, delavnice, merjenja, interne akademije, svetovanja ter druge po meri zastavljene aktivnosti izvajamo na sodobnih in uporabniku prijaznih platformah ter v kombinaciji s številnimi modernimi orodji in inovativnimi aktivnostmi. Po dogovoru so možne tudi kombinirane hibridne izvedbe, on-site izvedbe in posebni »boot« campi.

Naše reference

Skupaj z vami in vašimi sodelavci soustvarjamo bolj pozitivne odnose in ekipe, dvigujemo nivo zaupanja ter posledično ekipno in organizacijsko uspešnost. Pozitivne organizacijske kulture in delovno srečo ustvarjamo sistematično in usmerjeno, s povezovanjem različnih področij managementa, upravljanja človeškega kapitala, komuniciranja, mentoriranja in izobraževanja.

Sodelovali smo s številnimi posamezniki, podjetji in organizacijami, med njimi so tudi:

Alma Mater Europaea, Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza, Ascalab d.o.o., CF Group Adria d.o.o., CDI Univerzum, Culture Management Academy – Serbia, Čarobni otroci Maribor, Dedoles, Dinetix d.o.o., Dječji vrtić Rijeka, DOBA Fakulteta, Društvo za kadrovsko dejavnost Mestne občine Maribor, Lenarta in Slovenske Bistrice, Elektro Maribor, Fakulteta za komercialne in poslovne vede Celje, Fundacija PRIZMA, Happy Coffee Consulting – Velika Britanija, Happy Office – Nizozemska, HP Germany, HRM in the new world, Inšpektorat Republike Slovenije za delo – Projektna enota za izvajanje projektov, Johnson & Johnson d.o.o., JZ Cene Štupar, Kemis d.o.o., Kommunio d.o.o., Marketing Magazin, Mercator d.d., Nomnio d.o.o., Nova KBM, Ordinacija idej d.o.o., OŠ Jarenina, OŠ Prežihovega Voranca Maribor, Računovodska hiša Unija d.d., SAOP d.o.o., SEMPL, skupina Radovedne babice, Slovensko društvo za odnose z javnostmi – PRSS 02, ŠGZ – Štajerska gospodarska zbornica, Telekom Slovenije. Telemach d.o.o., Tiko Pro d.o.o., Triglav zdravstvena zavarovalnica d.d., Tryangle – Belgija, UKC Maribor, Vega IT, Vrtec Hrastnik, Vrtec Rijeka, Zgodba d.o.o.

Zakaj je pomembna delovna sreča?

Srečni zaposleni so dokazano bolj zadovoljni, zavzeti, učinkoviti, uspešni,ustvarjalni, produktivni, bolj prožno razmišljajo, gradijo boljše odnose, bolje komunicirajo insodelujejo z drugimi.

Na splošno so tudi bolj zdravi, dobre volje, bolj družabni, odporni v stresnih inkriznih situacijah, bistveno manj izostajajo iz dela in ostajajo bolj zvesti svojemu delodajalcu.

In bolj osrečujejo stranke, ki so zaradi tega tudi bolj zveste.

Za delodajalce zaposleni, ki so srečni pri delu, predstavljajo veliko konkurenčno prednost, saj bistveno prispevajo k odličnosti znamke delodajalca in so najboljši ambasadorji svojih organizacij in njihovih produktov. Delovna sreča pa vpliva tudi na znižanje stroškov absentizma, fluktuacije,pridobivanje najboljšega kadra in spodbuja doseganje boljših prodajnih rezultatov, višjih dobičkov,donosnosti naložb in kapitalskih vrednosti na trgu.